• Legyen az szerep játék, hardcore stratégia, kooperatív küzdelem a játék ellen, vagy egy laza party játék, amin mindenki nevet; ránk számíthatsz! Szeretünk házigazdák lenni és a barátainkkal feledhetetlen élményeket szerezni.

  • Mi már tudjuk, hogy a társasozásnak rengeteg pozitív hatása van. Szeretnénk a te életedet is egy kicsit szebbé varázsolni. Tudjuk, hogy sokan azért nem társasoznak, mert néha nehézkes egy új játék szabályzatának a kibogozása. Igyekszünk majd ebben is a segítségedre lenni!

  • Jelenleg csak ketten vagyunk 🙂 Remélhetőleg ez hamarosan bővül.

  • Noémi

  • Gergő

CÉLUNK

Jó élményeket szeretnénk szerzezni neked! A mester tervünk ennek az elérésére az, hogy segítünk a számodra megfelelő társasjáték megtalálásában.

MIÉRT JÓ TÁRSASOZNI?

1. Csökkenti a stresszt
2. Megkönnyíti a szocializálódást
3. Növeli az önbizalmadat

MIÉRT ÉRDEMES EGYÜTTMŰKÖDNI VELÜNK?

Csökkentjük a stresszedet, megkönnyítjük hogy szocializálódj (nagyon nehéz eseteket is vállalunk) és növeljük az önbizalmadat. Nem elég? Vedd fel velünk a kapcsolatot és mondd el, hogyan tudunk együttműködni!

MIT TEHETÜNK ÉRTED?

PARTY JÁTÉK ÖTLETEK - Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy kialakítsunk neked egy testreszabott élményt!

FELDOBNÁD VALAMIVEL A KÁVÉZÓDAT? - Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy kialakítsunk egy partnerséget!

KERESED, DE NEM TALÁLOD? - Amennyiben be szeretnél szerezni egy társas játékot, de nem találod az oldalunkon, írj! Igyekszünk segíteni neked.

JÁTÉKFEJLESZTŐ VAGY? - Szeretnéd tesztelni az új társasjátékodat, vagy épp új társasok tesztelésén szeretnél részt venni? Vedd fel velünk a kapcsolatot.