Kapcsolat

Keresel egy különleges társasjátékot? Szeretnél kollaborálni vagy éppen egy izgalmas DND játékmester vagy játékos vagy? Akkor jó helyen jársz! A TestPlay csapata mindig nyitott az új lehetőségekre és együttműködésekre. Akár egy könyvesbolt tulajdonosa vagy, esetleg egy kávézót vezetsz, tudjuk, hogy egyedül nehéz lehet, ezért ösztönözzük a kisvállalkozók közötti együttműködéseket. Ha úgy gondolod, hogy tudnánk valamilyen formában kollaborálni, ne habozz, írj vagy hívj minket!

Játékestek

Ne felejtsd el, hogy minden csütörtök este 19:00-tól társasjátékestet tartunk. Gyere el és próbáld ki több mint 150 játékunkat, amely folyamatosan bővül! Ezek az estek remek lehetőséget kínálnak új barátok szerzésére és szórakoztató időtöltésre egyaránt. További részletekért kattints ide.

Terembérlés

Szükséged van egy teremre? A TestPlay társasjáték szaküzlet segíthet! Terem bérlésekor nem csak a termet használhatod, hanem a bérelhető társasjátékainkat is igénybe veheted. Ráadásként, Noémi segít majd a szabályok gyors elsajátításában, így garantált a zökkenőmentes játékélmény. Nem akarsz otthon készülődni a vendégfogadásra? Akkor szervezd meg nálunk! Teremünk kellemes környezetet biztosít és ideális helyszín nagyjából 30 fő számára különböző eseményekhez, mint például születésnapok, családi összejövetelek vagy csapatépítők. További részletekért kattints ide.

Community Badge

Csatlakozz a közösségünkhöz és szerezz Community Badge-t! Ezzel a kitüntetéssel nemcsak büszkeségedet fejezheted ki, de különleges kedvezményekben és előnyökben is részesülhetsz. Tudj meg többet a Community Badge-ről itt.

TestPlay Experience

Éld át a TestPlay élményt! Fedezd fel, miért választják egyre többen közösségi helyszínként a TestPlay-t. Különleges eseményeink és egyedi játéktapasztalataink garantáltan felejthetetlen élményt nyújtanak minden résztvevő számára. Részletekért kattints ide.

Ne habozz, lépj velünk kapcsolatba most! Emailben, telefonon vagy személyesen az üzletünkben is elérhetőek vagyunk, hogy minden kérdésedre választ adjunk és segítsünk neked megtalálni a legjobb társasjátékokat és szolgáltatásokat. 

Kapcsolattartói űrlap