Hétfői kvízjáték álltalános szabályzata

Játékszabályzat

A Testplay Boardgame Store S.R.L. nyereményjátékot (a továbbiakban „Játék” vagy „Nyereményjáték”) szervez Facebook, illetve Instagram követői számára.

Felhívjuk a Résztvevők figyelmét, hogy a játék nem áll kapcsolatban a Facebookkal, azt a Facebook semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja vagy szervezi, így a Facebookot a Nyereményjátékból eredően, vagy azzal kapcsolatban felelősség semmilyen tekintetben nem terheli, panaszkezelésre nem köteles és nem is jogosult.
Felhívjuk a Résztvevők figyelmét, hogy a játék nem áll kapcsolatban az Instagram-mal, azt az Instagram semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja vagy szervezi, így az Instagram-ot a Nyereményjátékból eredően, vagy azzal kapcsolatban felelősség semmilyen tekintetben nem terheli, panaszkezelésre nem köteles és nem is jogosult. A Nyereményjáték tartalmáért kizárólag a Szervező felelős.
A nyereményjátékban való részvétel kizárólag a jelen szabályzatban foglalt feltételekkel lehetséges. A Nyereményjátékban való részvétellel a Résztvevő kifejezetten elfogadja a jelen részvételi feltételeket.


A játék időtartama

A játék az azt bemutató bejegyzés/történet közzétételével kezdődik. A nevezési határidő 24 óra.


A játék menete

A játékosoknak a Testplay Facebook bejegyzésére vagy az Instagram történetére kell megírniuk az egyedi válaszaikat arra a kérdésre, ami a bejegyzés szövegben is elhangzik.

Azok a hozzászólók, akik a játék időtartama alatt releváns, vagyis olyan választ adnak, ami megfelel a feltett kérdésnek részt vesznek egy sorsolásban. A sorsolás során ingyenes belépőt nyerhetnek az aktuális heti csütörtök esti játékestre. E mellett sorsolásra kerül egy 10%-os vásárlási kedvezmény, amely egyszeri alkalommal használható a sorsolás eredményének kihirdetésétől kezdődően 7 napig érvényes.


Részvételi jogosultság

Részvételre jogosult valamennyi, romániai lakcímmel rendelkező személy, aki a részvétel időpontjában betöltötte a 18. életévét. Amennyiben a nyertes korlátozottan cselekvőképes a nyeremény átvételére a törvényes képviselőjével / gondnokával együtt – ill. a törvényes feltételek szerint a törvényes képviselő / gondnok egyedül – jogosult.

A nyereménysorsolásban nem vehetnek részt azok a feltöltött
képek, melyekről bizonyítottan kiderül, hogy nem a feltöltő tulajdona, szerzői joga. A résztvevők kizárás esetén a már kiutalt vagy kiszállított nyeremények visszakövetelhetőek.


A játék idő előtti befejezése

A Szervező fenntartja a jogot arra, hogy a nyereményjátékot bármikor előzetes bejelentés és indoklás nélkül megszakítsa, vagy annak véget vessen. A Szervező különösen abban az esetben él ezzel a lehetőséggel, ha technikai  okból vagy jogi okból a játék további zavartalan folytatása nem biztosítható.