Visszatekintés A Szombati Játékestről: A Társasjátékok Világa

Visszatekintés A Szombati Játékestről: A Társasjátékok Világa

🎲✨ Szombat este ismét lenyűgöző kalandban lehetett részünk a TestPlay Társasjáték Boltban, ahol nem csupán játékokkal, de fergeteges hangulattal is vártuk a résztvevőket! ✨🎲

Az este során számos izgalmas játékot játszottunk, amelyek mind egyediek és különleges voltak: a Jenga izgalmas pillanatai, a Port Royal snehéz döntései, a Scythe stratégiai élményei, az Unfathomable mélytengeri kalandjai, a Verdant színpompás világa, a Wingspan madárvilága, a Party Alias nevetséges percei, az Agent Undercover rejtélyei, a New Phone Who Dis? vicces szituációi, a What Do You Meme? mókás pillanatai, a Karak II titokzatos világa, és a Terraforming Mars űrutazása mind-mind felejthetetlen élményt nyújtottak!

Kövessetek minket Instagramon és Facebookon, hogy mindig naprakészek legyetek az újdonságokkal kapcsolatban! Mostanában egy új játékot is hozzáadtunk készletünkhöz, ami már alig várja, hogy minél többen kipróbálják!

Ne felejtsétek el csatlakozni hírlevelünkhöz, hogy értesüljetek a legfrissebb eseményeinkről és akcióinkról! Így mindig elsőként kaphattok meghívót a következő Szombati Játékestre is! A hírlevélre csak akkor tudtok feliratkozni, ha legalább egy csütörtöki játékesten részt vettetek!

Köszönjük, hogy velünk voltatok, és várunk vissza benneteket a következő játékestre!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.