Mystery

Mystery

Újra éltük a játék örömét: egy este tele nevetéssel és izgalommal

A múlt heti játékesten ismét felülmúltuk önmagunkat. Nem túlzás azt állítani, hogy az esemény ezúttal is a vártnál nagyobb sikerrel zárult, hiszen a bolt falai között most már több mint 160 játék várja, hogy a csütörtök esténket egyedi élményekkel fűszerezze. A már megszokott barátságos légkör most is rengeteg új és régi ismerőst hozott össze, akikkel együtt merültünk el a társasjátékok végtelen világában.

Az este kezdetén a JackBox hozta létre a fantasztikus légkört, ami egész estén át tartott. Ez az újonnan bevezetett, digitális játék még több nevetést és szórakozást biztosít a csütörtöki találkozókon. A JackBox változatossága és a vicces feladatai garantáltan új színt hoznak majd az estéinkbe, és mi már alig várjuk, hogy a következő alkalommal újra próbára tegyük magunkat.

Utána a Hitster pörgős dallamai hozták meg a kedvünket a további játékhoz. A zenés kihívás nemcsak a zenei ismereteinket tette próbára, de remekül megmozgatta a társaságot is. Külön öröm volt látni, ahogy egy-egy dallam felcsendülésére mindenki egyszerre reagált, próbálva gyorsan felismerni a zeneszámot.



A folytatásban a Karak 2 labirintusai vártak ránk, ahol minden lépés egy újabb kalandot és kincset tartogatott. A játék során mindenki megtalálta a számára legizgalmasabb stratégiát, és a fantasy elemekkel tarkított világ elvarázsolt minket. A Crokinole pedig újra bebizonyította, hogy nemcsak az ügyességet, hanem a stratégiai gondolkodást is előnyben részesíti, ami a játékosok között komoly versenyt generált.



Ahogy telt az idő, egyre több játék került az asztalokra. A Dobble és a Kluster játékokkal lazítottunk kicsit, ahol a gyors reakciók és a fizikai törvények legyőzése hozott izgalmas pillanatokat. Minden egyes alkalommal, amikor valaki sikeresen teljesítette a feladatot, újabb és újabb nevetés tört ki a társaságban.

Az este végére a legnagyobb kihívást a Alias Mystery jelentette, amely méltó lezárása volt a játéknak. Közösen próbáltuk megoldani a rejtélyeket és megfejteni a titkos szavakat, de ezúttal az idő volt a legnagyobb ellenfelünk. Hiába voltunk közel a sikerhez, végül a győzelem elmaradt, de a játék közben szerzett élmények mindenért kárpótoltak. Ez az együttműködést igénylő játék bebizonyította, hogy a közös munka mennyire fontos, és hogy a vereség is lehet élvezetes, ha jó társaságban történik.



Ismét sikerült egy emlékezetes estét összehoznunk, ahol nemcsak a játékokban, hanem egymás társaságában is örömünket leltük. Ha te is szeretnél részese lenni ennek az élménynek, ne habozz, csatlakozz hozzánk a következő játékesten, és hozd magaddal barátaidat is! A jó hangulat és a remek társaság garantált.

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.