đŸŽČ VisszatekintƑ a mĂșlt heti jĂĄtĂ©kestrƑlđŸŽČ

đŸŽČ VisszatekintƑ a mĂșlt heti jĂĄtĂ©kestrƑlđŸŽČ

đŸŽČ VisszatekintƑ a mĂșlt heti jĂĄtĂ©kestrƑlđŸŽČ

Na, hĂĄt aki ott volt, tudja, mirƑl beszĂ©lek: a mĂșlt csĂŒtörtök este *kegyetlen jĂł volt*! IsmĂ©t összegyƱltĂŒnk, hogy egy nagyot jĂĄtsszunk, nevessĂŒnk Ă©s, persze, versengjĂŒnk egy kicsit. NĂĄlunk sosem arrĂłl van szĂł, hogy ki nyer, hanem hogy mennyire Ă©lvezzĂŒk a jĂĄtĂ©kot – de azĂ©rt valljuk be, gyƑzni is nagyon jĂł Ă©rzĂ©s, nem igaz? 😎


Az estĂ©t a The Mind jĂĄtĂ©kkal kezdtĂŒk, ami teljesen elvarĂĄzsolt minket! ElƑször csak hĂĄrman prĂłbĂĄltuk meg összhangba hozni a gondolatainkat Ă©s a lapjainkat, majd egyre többen csatlakoztak, vĂ©gĂŒl öten, sƑt, nyolcan is egyĂŒtt prĂłbĂĄlkoztunk. Az utolsĂł körökben mĂĄr nem is tudom, hĂĄnyan jĂĄtszottĂĄk egyszerre, de egy biztos: a kihĂ­vĂĄs egyre csak nƑtt! „Csak mĂ©g egyszer prĂłbĂĄljuk meg!” – mondogattĂĄk a többiek a tizedik prĂłbĂĄlkozĂĄs utĂĄn is, Ă©s senki sem akarta abbahagyni. Az a csendes feszĂŒltsĂ©g, amikor mindenki egyszerre figyel Ă©s remĂ©nykedik, hogy a megfelelƑ pillanatban teszi le a lapjĂĄt – ez az igazi csapatmunka varĂĄzsa!

FedƑnevek: KĂ©pekkel! Ha szereted a vizuĂĄlis asszociĂĄciĂłkat Ă©s gondolkodĂĄst, akkor ez a jĂĄtĂ©k maga a kĂĄnaĂĄn. De tĂ©nyleg! MindenfĂ©le furcsa kĂ©pet kellett összekapcsolni, Ă©s közben mindenki elmĂ©je kicsit mĂĄs irĂĄnyba kalandozott. Ki gondolta volna, hogy egy egyszerƱ kĂ©p ennyi kĂŒlönbözƑ Ă©rtelmet kaphat? Nagyokat nevettĂŒnk a fĂ©lreĂ©rtett utalĂĄsokon, Ă©s nem egyszer meglepƑdve nĂ©ztĂŒnk egymĂĄsra, hogy "Ezt most komolyan erre gondoltad?". Igen, komolyan. És Ă©pp ettƑl volt szĂłrakoztatĂł! 😄

AztĂĄn jött a Hitster, ahol a zene volt a fƑszerep. Nosztalgia, tĂĄncmozdulatok (jobb esetben csak a fejrĂĄzĂĄs) Ă©s persze az örök kĂ©rdĂ©s: "Ez most 2005-bƑl van, vagy 2010-bƑl?" Hihetetlen, hogy mennyi dal ragadt meg az emlĂ©kezetĂŒnkben, mĂ©g ha nem is mindegyik pontosan a megfelelƑ helyre kerĂŒlt. De ez mit sem szĂĄmĂ­t, a lĂ©nyeg, hogy a hangulat a tetƑfokon volt!

A Carcassonne asztalnĂĄl mentek az igazi stratĂ©giai ĂŒtközetek. Mi mĂĄs is lehetne jobb egy kis vĂĄros- Ă©s ĂștepĂ­tĂ©snĂ©l, miközben prĂłbĂĄlod megakadĂĄlyozni, hogy a szomszĂ©d telepĂŒlĂ©se nagyobb legyen a tiĂ©dnĂ©l? Ezen az estĂ©n tĂ©nyleg forrtak az agyak!

Persze nem maradhatott ki a Crokinole sem, ahol a gyorsasĂĄg Ă©s ĂŒgyessĂ©g kapott fƑszerepet. Ez a pörgetƑs ĂŒgyessĂ©gi jĂĄtĂ©k mindig hozza a formĂĄjĂĄt: minden egyes talĂĄlatnĂĄl a levegƑben lehetett Ă©rezni a feszĂŒltsĂ©get. Ha nem prĂłbĂĄltad mĂ©g, itt az ideje!

És ha mĂĄr kĂŒlönleges esemĂ©nyekrƑl beszĂ©lĂŒnk: egyik kedves jĂĄtĂ©kosunknak szĂŒlinapja volt, amit termĂ©szetesen nem hagytunk ĂŒnneplĂ©s nĂ©lkĂŒl! Torta, jĂłkĂ­vĂĄnsĂĄgok, Ă©s mĂ©g egy kis plusz mĂłka – mert mi mĂĄssal is lehetne szebbĂ© tenni a szĂŒlinapot, mint egy jĂł kis tĂĄrsasjĂĄtĂ©k-partival? đŸŽ‚đŸ„ł

Az ilyen estĂ©kben az a fantasztikus, hogy nemcsak a jĂĄtĂ©kok miatt jövĂŒnk össze, hanem azĂ©rt, hogy egyĂŒtt legyĂŒnk, nevessĂŒnk, Ă©s kicsit kikapcsolĂłdjunk a mindennapok nyomĂĄsa alĂłl. A tĂĄrsasjĂĄtĂ©kok lehetƑsĂ©get adnak arra, hogy jobban megismerjĂŒk egymĂĄst, Ă©s olyan oldalakat mutassunk meg magunkbĂłl, amiket mĂĄskor talĂĄn nem. Az emberek közti kapcsolatok sokkal mĂ©lyebbek, ha közben egyĂŒtt jĂĄtszunk, Ă©s nem kell mindig komolynak lenni – itt mindannyian gyerekek lehetĂŒnk Ășjra egy kicsit!

Ha lemaradtĂĄl a mĂșlt csĂŒtörtökrƑl, ne aggĂłdj! JövƑ hĂ©ten ismĂ©t itt leszĂŒnk, Ă©s vĂĄrunk tĂ©ged is! Minden csĂŒtörtök egy Ășj kaland, tele nevetĂ©ssel, izgalommal Ă©s persze, rengeteg jĂĄtĂ©kkal. SzĂłval, hozd a barĂĄtaidat, gyere el, Ă©s csatlakozz hozzĂĄnk!

GondolkodtĂĄl mĂĄr azon, hogy vajon milyen lehet egy ilyen közössĂ©g rĂ©szĂ©vĂ© vĂĄlni? Csak egy csĂŒtörtök esti jĂĄtĂ©kest kell hozzĂĄ – Ă©s garantĂĄlom, hogy soha többĂ© nem akarod kihagyni! 😉

Vissza a blogba

HozzĂĄszĂłlĂĄs Ă­rĂĄsa

FelhĂ­vjuk a figyelmedet, hogy a hozzĂĄszĂłlĂĄsokat jĂłvĂĄ kell hagyni a közzĂ©tĂ©telĂŒk elƑtt.