Még Soha Nem Volt Ilyen Izgalmas a Csütörtöki Játékest!

Még Soha Nem Volt Ilyen Izgalmas a Csütörtöki Játékest!

Múlt heti játékestünk igazán különlegesre sikeredett! 🎲 Az egyik legnagyobb öröm számunkra, hogy hétről hétre egyre többen csatlakoznak hozzánk régi és új játékosok egyaránt. Ez alkalommal is rengeteg játék került az asztalokra, és mindenki megtalálhatta a maga kedvencét. A Vigyázz 6!, Ticket to Ride, Crokinole, What do you Meme?, Wyrmspan, Kluster, Detectorul de minciuni, Top 10 +18, Party Alias, My City, és a Hai să ne batem cu săbii csak néhány azok közül a játékok közül, amik meghatározták az est hangulatát. 😄



Ezúttal azonban egy meglepetéssel is készültünk számotokra! Örömmel jelentjük be, hogy mostantól a JackBox is elérhető a játékestjeinken! 🎮 A JackBox egy digitális játékgyűjtemény, amely interaktív és vicces feladványokkal, kihívásokkal és szórakoztató játékokkal emeli új szintre a csütörtöki estéket. Ezzel az újításunkkal már több mint 160 játék közül választhattok, így biztosan senki sem fog unatkozni.



Nagyon jó látni, hogy hétről hétre egyre többen vagyunk, és hogy a játékaink száma folyamatosan bővül. Ez a fejlődés részben a fantasztikus partnereinknek köszönhető, akik újabb és újabb játékokkal gazdagítják a kínálatunkat, és nem utolsósorban nektek, a játékosainknak, akik inspirálnak minket arra, hogy mindig valami újdonsággal készüljünk.


Minden héten alig várjuk, hogy eljöjjön a csütörtök, és újra együtt merüljünk el a játékok világában. A legutóbbi est hangulata is fantasztikus volt, tele nevetéssel, izgalommal és rengeteg emlékezetes pillanattal. A JackBox bevezetése új izgalmat hozott, és már most alig várjuk, hogy a következő játékesten újra együtt játszhassunk!


Ne maradj le a következő játékról – csatlakozz hozzánk, és tapasztald meg te is, milyen, amikor a játékok varázsa elragad! 🎉 Szeretettel várunk mindenkit, aki szeret játszani, nevetni és új barátokra lelni. Látogass el hozzánk, próbáld ki a legújabb játékainkat, és merülj el a társasjátékok izgalmas világában!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.