Kollaboráljunk a Boldogság Jegyében!

Kollaboráljunk a Boldogság Jegyében!

Kedves Cégvezetők és Kisvállalkozók!

A TestPlay arculatához szorosan kapcsolódik az öröm, a boldogság és a kikapcsolódás, amit minden nap megosztunk ügyfeleinkkel és közösségünkkel. Most lehetőséget kínálunk Önöknek is, hogy cégeiket hasonló pozitív érzelmekkel társítsák egy közös projekt segítségével.



Miért érdemes velünk kollaborálni?

Öröm és Boldogság
A TestPlay-ben minden eseményünk és tevékenységünk célja, hogy mosolyt csaljunk az emberek arcára. Akár társasjátékokat árusítunk, akár játékesteket szervezünk, mindig arra törekszünk, hogy minőségi időt töltsenek el nálunk. Ha szeretnék, hogy az Önök cége is ilyen örömmel és boldogsággal legyen asszociálva, egy közös projekt a TestPlay-jel a tökéletes lehetőséget nyújt erre.



Közös Projektek
Ha szeretnék eseményeinket és munkáinkat támogatni, vagy kínálatunkat bővíteni, mi szívesen fogadjuk az ötleteiket. Képzeljék el, milyen hatással lehet az Önök termékeire vagy szolgáltatásaira, ha a TestPlay közösségével és brandjével összekapcsolva jelennek meg! Az ügyfelek nem csak termékeiket ismerik meg, hanem az általuk nyújtott boldogságot is átélhetik.



Lépjenek Kapcsolatba Velünk!
Ne hagyják ki ezt a nagyszerű lehetőséget! Vegyék fel velünk a kapcsolatot a 0757173363-as telefonszámon vagy a contact@testplay.ro email címen, és osszák meg velünk ötleteiket! Együtt még több örömet és boldogságot hozhatunk az emberek életébe.

Várjuk jelentkezésüket!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.