Kikértük S. Balázs véleményét, ha kíváncsi vagy rá, olvasd el!

Kikértük S. Balázs véleményét, ha kíváncsi vagy rá, olvasd el!

Gergő: Mesélj nekünk egy kicsit magadról, és arról, hogy hogyan csöppentél a társasjátékok világába?

Balázs: Egy ismerős által ismertem meg a modern társasokat, amelyek már nem csak arról szólnak, hogy egy bábuval lépkedünk körbe. Első ilyen játék a 7 wonders volt, amit utána én is megszereztem és azóta több mint 150 játékot játszottunk a barátokkal.

 

Gergő: Mi a kedvenc társasjátékod, és miért pont ez a kedvenced?

Balázs: Talán a Twilight Imperium a kedvenc játékom, hogy miért ez talán egy furcsa válasz lesz, de ennek a játéknak a szabályzatát szeretem magyarázni a legjobban.

 

Gergő: Mi az, amit a legjobban szeretsz a TestPlay társasjáték-estjein?

Balázs: A TestPlay társasjáték estjei indítják a hétvégét!

 

Gergő: Van valamilyen emlékezetes pillanatod vagy kedvenc élményed a társasjáték-estjeinkről, amit megosztanál velünk?

Balázs: A kedvenc pillanatomnak azt mondanám, amikor először mentem le a Testplay pincéjébe és megtudtam, hogy Gergő és Noémi is a hasonló játékokat szeretik, mint én.


Gergő: Szerinted hogyan járulnak hozzá a társasjátékok a közösségépítéshez és a közösségi kapcsolatok kialakításához?

Balázs: A társasjátékok játszása segít abban, hogy kimozdulj a házból, emberek közt legyél, amit a mai digitális világban sokan már nem tartanak fontosnak.


Gergő: Van valamilyen közelgő társasjáték, ami különösen izgatottá tesz téged?

Balázs: Egy ideje nem követem az új játékokat.


Gergő: Mit tanácsolnál azoknak, akik újak a társasjátékok világában, és gondolkodnak, hogy részt vegyenek az egyik társasjáték estünkön?

Balázs:  Legyen türelmed és játszd többször a játékot. Idő kell amíg a szabályzatokat megérted és elkezded igazán élvezni a játékot.


Gergő: Szerinted mi tesz sikeressé egy társasjáték-estet?

Balázs: Ha az este nem csak a játékokról szól hanem az ismerkedésről, új barátok szerzéséről.


Gergő: Végül, van még valami, amit megosztanál olvasóinkkal a társasjátékok iránti szenvedélyedről vagy a TestPlay-es tapasztalataidról?

Balázs: A TestPlay nem csak egy társasjátekozó ahova játszani megy az ember, hanem egy közösség, ahol minőségi időt tudsz tölteni.


Köszönjük Balázs, hogy megosztottad velünk a tapasztalataidat és gondolataidat a társasjátékokról és a játékestekről. Ha te is szeretnéd bővíteni társasjáték gyűjteményed, vagy csatlakoznál a csütörtöki játékestünkhöz, látogass el hozzánk a boltunkba! Széles választékkal várunk, és örömmel segítünk megtalálni a tökéletes játékot számodra.

A csütörtöki játékestünk nyitott mindenkinek, aki szeret társasjátékozni. Gyere el egyedül, a barátaiddal vagy a családtagjaiddal, és tölts el egy vidám estét a társaságunkban!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.