Interviu cu Bia: Sufletul Serilor de Jocuri de Societate

Interviu cu Bia: Sufletul Serilor de Jocuri de Societate

Astăzi avem plăcerea de a discuta cu Bianca Hosu, o prezență mereu veselă și plină de energie la serile noastre de jocuri de societate organizate de TestPlay. Bianca nu doar că aduce o doză mare de bună dispoziție, dar face ca timpul petrecut în compania ei să fie întotdeauna captivant și lipsit de monotonie. Descoperiți mai jos povestea ei și pasiunea pentru jocurile de societate într-un interviu care vă va inspira să vă alăturați și voi comunității noastre.

Gergő: Povestește-ne puțin despre tine și despre cum ai ajuns în lumea jocurilor de societate.

Bia: Dintotdeauna mi-a plăcut să mă joc jocuri de societate, așa că nu m-am lăsat de ele :)).

Gergő: Care este jocul tău de societate preferat și de ce tocmai acesta este preferatul tău?

Bia: Am mai multe jocuri care îmi plac. Mai nou, Șeriful din Nottingham și Hitster îmi plac foarte mult, dar cred că în top va rămâne tot timpul Catan. A fost prezentat de niște prieteni dragi, și ne-am jucat foarte mult. Mi se pare că este foarte interesant pe plan strategic.

Gergő: Ce îți place cel mai mult la serile de jocuri de societate organizate de TestPlay?

Bia: Îmi place foarte mult că avem o varietate mare de jocuri, așa că nu ne putem plictisi 😁. Dar îmi place și că suntem cu mai mulți oameni frumoși ☺️.

Gergő: Ai vreun moment memorabil sau o experiență preferată de la serile noastre de jocuri de societate pe care ai vrea să o împărtășești cu noi?

Bia: Nu știu dacă aș putea să mă gândesc doar la unul, pentru că tot timpul ne simțim foarte bine. Mă bucur când mai faceți poze sau ne filmați și ne uităm la ce prostii am făcut cu o seară înainte 😁.

Gergő: În opinia ta, cum contribuie jocurile de societate la construirea și dezvoltarea relațiilor?

Bia: Consider că ajută foarte mult, mai ales persoanele care sunt mai introvertite sau mai retrase social. Inițial, e doar cercul tău de prieteni de la masă, 3-4 câți or fi, dar pe parcurs te împrietenești cu toată lumea de la TestPlay și îmi place mult asta!

Gergő: Există vreun joc de societate care urmează să apară și care te entuziasmează în mod special?

Bia: Nu știu dacă este vreunul anume, dar dacă îl veți avea disponibil, noi vom fi acolo să-l încercăm 😁.

Gergő: Ce sfat ai da celor care sunt noi în lumea jocurilor de societate și se gândesc să participe la una dintre serile noastre de jocuri de societate?

Bia: Recomand cu tot dragul oameni faini, muzică bună și jocuri. Pentru cei care nu vor să vină, nu știți ce pierdeți!

GergőÎn opinia ta, ce face ca o seară de jocuri de societate să fie de succes?

Bia: Nu trebuie să știi prea multe, voi aveți cam toate ingredientele 😃.

Gergő: Pe lângă joc, te implici și în alte activități legate de jocurile de societate, cum ar fi colecționarea sau proiectarea jocurilor?

Bia: Am și eu câteva jocuri, dar nu mă consider colecționară. Chestia cu jocurile e că, degeaba ai multe jocuri, trebuie să ai și lume participantă 😁. Și găsim asta la TestPlay ♥️.

Gergő: În final, mai ai ceva ce ai vrea să împărtășești cititorilor noștri despre pasiunea ta pentru jocurile de societate sau despre experiențele tale cu TestPlay?

Bia: Nu trebuie să fii copil să te joci, din contră, trebuie să nu lași niciodată latura asta! Îți dezvoltă creativitatea, gândirea strategică și râzi foarte mult.

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.