Interjú Elek Viktóriával: A Társasjátékok Világába Csöppenve

Interjú Elek Viktóriával: A Társasjátékok Világába Csöppenve

Ismerjétek meg Vikit, aki lelkes résztvevője a TestPlay társasjáték-estjeinek. Viki nemcsak a játékok iránti szenvedélyével, hanem vidám személyiségével és nyitottságával is hozzájárul a közösség építéséhez. Olvassátok el, hogyan csöppent a társasjátékok világába, milyen élményekkel gazdagodott, és miért ajánlja mindenkinek, hogy csatlakozzon hozzánk egy estére.

Gergő: Mesélj nekünk egy kicsit magadról, és arról, hogy hogyan csöppentél a társasjátékok világába?
Viki: Hello, Viki vagyok, szeretném azt gondolni magamról, hogy vicces emberke vagyok, szeretek jó társaságban lenni és új embereket megismerni. Engem két jó barátom hozott el először hozzátok, Frodo és Melitta.

Gergő: Mi az, amit a legjobban szeretsz a TestPlay társasjáték-estjein?
Viki: Nagyon szeretem az egész vibe-ot. Vicces emberek, akikkel sok mindenről lehet beszélgetni. Nyitottság mindenki részéről. Két nagyon jó host és sok-sok érdekes és szórakoztató játék.

Gergő: Van valamilyen emlékezetes pillanatod vagy kedvenc élményed a társasjáték-estjeinkről, amit megosztanál velünk?
Viki: Nekem az egyik legjobb estém akkor volt, amikor reggel 6-ig beszélgettünk. Szeretek megismerni az embereket és szeretek megnyílni, és adni egy darabot abból, aki vagyok, másoknak.

Gergő: Szerinted hogyan járulnak hozzá a társasjátékok a közösségépítéshez és a közösségi kapcsolatok kialakításához?
Viki: Szerintem a társasjátékok nagyban segítenek abban, hogy olyan emberekkel ülj össze, akikkel amúgy nem is gondoltad volna, hogy le fogsz ülni, és a játék végére már olyanok vagytok, mint régi jó barátok. Én nagyon szeretem a kis közösséget, amit itt ismertem meg, és örülök, hogy részese lehetek.

Gergő: Van valamilyen közelgő társasjáték, ami különösen izgatottá tesz téged?
Viki: Nem igazán vagyok képben azzal, hogy milyen új játékok jönnek ki, de van sok nálatok, amit szívesen kipróbálnék, de még nem volt rá esélyem.

Gergő: Mit tanácsolnál azoknak, akik újak a társasjátékok világában, és gondolkodnak, hogy részt vegyenek az egyik társasjáték estünkön?
Viki: Szerintem csak vágj bele! Biztosan nem fogsz csalódni. Jó emberek, még jobb hangulat, nagyon jó és sok játék, mindenki talál valamit, amit szívesen játszana.

Gergő: Szerinted mi tesz sikeressé egy társasjáték-estet?
Viki: Szerintem a legjobb része ezeknek az esteknek az a feeling, amit átad. Én olyan otthonosan érzem magam. Az is nagyon jó, hogy jó fej mindenki, és nincs olyan, hogy épp nem játszol valakivel, mert nem ismered, vagy nem tetszik. Egyszerűen mindenki együtt, nyitottan tud szórakozni.

Gergő: A játékon kívül más tevékenységekbe is belekezdesz-e, ami a társasjátékokhoz kapcsolódik, például gyűjtés vagy játéktervezés?
Viki: Én nem igazán gyűjtök semmit, növényeken kívül 😅

Gergő: Végül, van még valami, amit megosztanál olvasóinkkal a társasjátékok iránti szenvedélyedről vagy a TestPlay-es tapasztalataidról?
Viki: Mindenkinek szívesen ajánlom. Noémi és Gergő egy nagyon jó kis helyet nyitottak, és nagyon örülök, hogy megismertem őket és az ide járó emberkéket.

 

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.