Interjú Villővel: A Társasjátékok Varázsában

Interjú Villővel: A Társasjátékok Varázsában

Örömmel mutatjuk be nektek Darabos Villőt, a TestPlay közösség egyik lelkes tagját. Villő nemcsak a társasjátékok iránti szenvedélyéről híres, hanem arról is, hogy mindig mosolyt csal a társaság arcára. Ebben az interjúban megosztja velünk, hogyan vált a társasjátékok szerelmesévé, melyek a kedvenc játékai, és miért szereti annyira a TestPlay játékestjeit. Ismerjétek meg őt közelebbről, és merítsetek inspirációt az ő történetéből! Reméljük, hogy ti is kedvet kaptok majd egy jó hangulatú társasjáték estéhez a közösségünkben.

Gergő: Mesélj nekünk egy kicsit magadról, és arról, hogy hogyan csöppentél a társasjátékok világába?

Villő: Mivel nagy családban nőttem fel, az ajándékok között mindig volt egy-egy társasjáték, először ezekkel kezdtem játszani, szülőkkel, nagyszülőkkel és a húgaimmal leginkább.

Gergő: Mi a kedvenc társasjátékod, és miért pont ez a kedvenced?

Villő: Nagyon nehéz egyet választani, nagyon szeretem az Aliast, Honfoglalót és a Fesztávot is. Mindig az a kedvenc játékom, amiben folyamatosan nyerek 😂.

Gergő: Mi az, amit a legjobban szeretsz a TestPlay társasjáték-estjein?

Villő: Sokszor nagyon elfoglalt heteim, vannak nekem is és a barátaimnak is, de ez egy stabil időpont, ahol látjuk egymást és kikapcsolódunk kicsit. 

Gergő: Van valamilyen emlékezetes pillanatod vagy kedvenc élményed a társasjáték-estjeinkről, amit megosztanál velünk?

Villő: Egy jelenet jutott eszembe, amikor Noémi épp az aktuális estét dokumentálta, majd én azt hittem, hogy engem fotóz és megkérdeztem, hogy hogy is nézzek hogy intellektuális tekintetem legyen, igazából videó készült erről a jelenetről, amit azóta is sokszor emlegetünk 😀.

Gergő: Szerinted hogyan járulnak hozzá a társasjátékok a közösségépítéshez és a közösségi kapcsolatok kialakításához?

Villő: Olyan embereket ismerhet meg itt az ember a közös érdeklődési pont miatt, akikkel különben kicsi az esély hogy találkozott volna, és ahol egy érdeklődési pont közös ott legtöbb esetben van több is.

Gergő: Mit tanácsolnál azoknak, akik újak a társasjátékok világában, és gondolkodnak, hogy részt vegyenek az egyik társasjáték estünkön?

Villő: Hívjátok el egy barátotokat, ismerősötöket vagy gyertek akár egyedül, egy nagyon befogadó közeg fog itt fogadni és nagyon sok izgalmas játék, aminek megismertetéséről a két házigazda nagyon lelkesen gondoskodik.

Gergő: Szerinted mi tesz sikeressé egy társasjáték-estet?

Villő: A barátok!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.