Február első játékestje - Visszatekintő

Február első játékestje - Visszatekintő

🎲✨ Múlt Heti Játékest Összefoglaló! ✨🎲

Kedves Játékosok!

Egy fantasztikus játékesten vagyunk túl a TestPlay Társasjáték Boltban! Az elmúlt héten számos remek játékot játszottunk, beleértve az Azul Stained Glass of Sintra, Unfathomable, The Quacks of Quedlinburg, Catan, Small World of Warcraft, Happy Fox, Port Royal, Sheriff Of Nottingham és még sok más kiváló játékot!

Ezen alkalmak nem csak a játékra adnak lehetőséget, hanem tökéletes teret biztosítanak az ismerkedésre és új barátságok kialakítására is. Ezek a csütörtöki játékesteink remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy kikapcsolódj egy fárasztó munkanap után és élvezd a játékos közösség hangulatát. Ahogyan egyik játékosunk mondta: "A hétvége a TestPlay-nél kezdődik!"

Mindnyájan megtapasztaltuk a nyerés örömét és a veszteség elfogadásának kihívását. Az este minden pillanata tele volt izgalmakkal és mosolyokkal.

📅 Ne maradj le a következőről! Minden csütörtök este 19:00 órától várunk Téged is a játékesten! A belépő mindössze 30 RON személyenként, és ne feledd, a 7. alkalom ingyenes, ha összegyűjtöd az aláírásokat!

Gyere el, csatlakozz hozzánk, és fedezd fel a társasjátékok csodálatos világát! 🌟🎲 #Játékesten #TestPlay #Szórakozás

(A következő játékestről további részleteket a https://www.facebook.com/groups/1313363035832889/?mibextid=oMANbw  linken olvashattok.)

 

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.