Jocurile de Societate: Interviu cu Sergiu Chis

Jocurile de Societate: Interviu cu Sergiu Chis

Într-o lume în care interacțiunile sociale devin din ce în ce mai digitale, există o oază a comunității și divertismentului în serile de jocuri de societate organizate de TestPlay. Sergiu Chis, un participant dedicat și entuziast al acestor evenimente, împărtășește cu noi experiențele sale captivante și modul în care aceste jocuri au devenit o parte esențială a vieții sale. Descoperiți mai jos povestea lui Sergiu despre cum a descoperit această pasiune, jocurile sale preferate și cum contribuie aceste evenimente la construirea relațiilor și la escapada din rutina cotidiană.

1. Povestește-ne puțin despre tine și cum ai ajuns în lumea jocurilor de societate?

Sergiu: Despre mine... sunt o fire sociabilă care îi place să glumească și să se joace. La Testplay am ajuns mai mult printr-o întâmplare: O prietenă a soției a venit din Ungaria în vizită, iar în lipsa de idei unde să mergem ca să nu stăm acasă, am făcut un brainstorming și a ieșit că putem merge la Testplay (Soția știa că în această locație se organizează seri de jocuri).

2. Care este jocul tău de societate preferat și de ce tocmai acesta este preferatul tău?

Sergiu: Printre primele jocuri pe care le-am încercat la Testplay a fost "Nidavellir" și până în ziua de azi acesta a rămas jocul meu preferat. Îmi place pentru că îți pune mintea în mișcare, iar la final rezultatul s-ar putea să te surprindă.

3. Ce îți place cel mai mult la serile de jocuri de societate organizate de TestPlay?

Sergiu: Îmi place atmosfera care se creează încă de la sosirea primilor participanți.

4. Ai vreun moment memorabil sau o experiență preferată de la seriile noastre de jocuri de societate pe care ai vrea să o împărtășești cu noi?

Sergiu: Cel mai mult îmi place când toți cei prezenți, sau marea majoritate, jucăm același joc, deși nu ne cunoaștem dinainte, reușim să ne conectăm unul cu celălalt.

5. În opinia ta, cum contribuie jocurile de societate la construirea și dezvoltarea relațiilor?

Sergiu: În ziua de azi, când majoritatea lumii trăiește în lumea digitală, serile de jocuri unde trebuie să fii prezent atât fizic cât și psihic sunt o deconectare și o terapie bună pentru stresul acumulat în timpul săptămânii.

6. Există vreun joc de societate care urmează să apară și care te entuziasmează în mod special?

Sergiu: Sincer să fiu, nu urmăresc jocurile de societate care urmează să apară, mă bucur de cele care există deja.

7. Ce sfat ai da celor care sunt noi în lumea jocurilor de societate și se gândesc să participe la una dintre seriile noastre?

Sergiu: Să aibă curaj să participe, pe lângă o seară "terapeutică", s-ar putea să plece și cu prieteni noi.

8. În opinia ta, ce face ca o seară de jocuri de societate să fie de succes?

Sergiu: Consider că succesul vine din partea gazdelor, care se asigură că toți participanții se simt bine și confortabil.

9. Pe lângă joc, te implici și în alte activități legate de jocurile de societate, cum ar fi colecționarea sau proiectarea jocurilor?

Sergiu: Nu sunt implicat în alte activități legate de jocurile de societate.

10. În final, mai ai ceva ce ai vrea să împărtășești cititorilor despre pasiunea ta pentru jocurile de societate sau despre experiențele tale cu TestPlay?

Sergiu: Îndrăzniți să treceți pragul TestPlay; dincolo de el veți găsi niște oameni pregătiți pentru distracție de zile mari.

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.