Vigyázat! The Floor is LAVA

Vigyázat! The Floor is LAVA

Múlt heti játékestünk ismét tele volt izgalmakkal és nevetéssel, és ahogy mindig, most is fantasztikusan éreztük magunkat! Az estet egy igazán mozgalmas játékkal, a The Floor Is Lava-val kezdtük, ahol mindenki megmutathatta gyorsaságát és egyensúlyérzékét. A játék során a feladat az volt, hogy ne érintsük meg a földet, miközben a színes „szigetekre” ugrottunk. A játék egyes pillanatai garantálták az esti tornát, hiszen folyamatos mozgásban voltunk, és mindannyian igyekeztünk a legügyesebben és leggyorsabban lépkedni a kis „lávamentes” zónákra. Ahogy a képen is láthatod, a játék izgalmas kihívást nyújtott mindenkinek, miközben rengeteget nevettünk és élveztük a közös mozgást!



Ez az újdonság egyértelműen feldobta az estét, és nagyszerű bemelegítés volt a további játékokhoz. Természetesen nem maradt el a legújabb kedvencünk, a JackBox sem, ahol felmérhettük sokszor haszontalan tudásunkat, kreativitásunkat és humorérzékünket. Minden alkalommal nagy nevetéseket váltott ki, amikor valaki egészen váratlan, de zseniális válasszal rukkolt elő!

Az este további részében olyan klasszikusokkal játszottunk, mint a Fedőnevek, a Karak 2 és a Carcassonne. Mindegyik játék különleges hangulatot és kihívást hozott, és mindenki megtalálta a kedvencét. Ha esetleg lemaradtál, ne aggódj! Csütörtökön ismét találkozunk, és garantáltan újabb felejthetetlen játékest vár ránk! Csatlakozz te is, és élvezzük együtt a játék örömét! 🎉

Înapoi la blog

Scrie un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.