🎲 Visszatekintő a múlt heti játékestről🎲

🎲 Visszatekintő a múlt heti játékestről🎲

🎲 Visszatekintő a múlt heti játékestről🎲

Na, hát aki ott volt, tudja, miről beszélek: a múlt csütörtök este *kegyetlen jó volt*! Ismét összegyűltünk, hogy egy nagyot játsszunk, nevessünk és, persze, versengjünk egy kicsit. Nálunk sosem arról van szó, hogy ki nyer, hanem hogy mennyire élvezzük a játékot – de azért valljuk be, győzni is nagyon jó érzés, nem igaz? 😎


Az estét a The Mind játékkal kezdtük, ami teljesen elvarázsolt minket! Először csak hárman próbáltuk meg összhangba hozni a gondolatainkat és a lapjainkat, majd egyre többen csatlakoztak, végül öten, sőt, nyolcan is együtt próbálkoztunk. Az utolsó körökben már nem is tudom, hányan játszották egyszerre, de egy biztos: a kihívás egyre csak nőtt! „Csak még egyszer próbáljuk meg!” – mondogatták a többiek a tizedik próbálkozás után is, és senki sem akarta abbahagyni. Az a csendes feszültség, amikor mindenki egyszerre figyel és reménykedik, hogy a megfelelő pillanatban teszi le a lapját – ez az igazi csapatmunka varázsa!

Fedőnevek: Képekkel! Ha szereted a vizuális asszociációkat és gondolkodást, akkor ez a játék maga a kánaán. De tényleg! Mindenféle furcsa képet kellett összekapcsolni, és közben mindenki elméje kicsit más irányba kalandozott. Ki gondolta volna, hogy egy egyszerű kép ennyi különböző értelmet kaphat? Nagyokat nevettünk a félreértett utalásokon, és nem egyszer meglepődve néztünk egymásra, hogy "Ezt most komolyan erre gondoltad?". Igen, komolyan. És épp ettől volt szórakoztató! 😄

Aztán jött a Hitster, ahol a zene volt a főszerep. Nosztalgia, táncmozdulatok (jobb esetben csak a fejrázás) és persze az örök kérdés: "Ez most 2005-ből van, vagy 2010-ből?" Hihetetlen, hogy mennyi dal ragadt meg az emlékezetünkben, még ha nem is mindegyik pontosan a megfelelő helyre került. De ez mit sem számít, a lényeg, hogy a hangulat a tetőfokon volt!

A Carcassonne asztalnál mentek az igazi stratégiai ütközetek. Mi más is lehetne jobb egy kis város- és útepítésnél, miközben próbálod megakadályozni, hogy a szomszéd települése nagyobb legyen a tiédnél? Ezen az estén tényleg forrtak az agyak!

Persze nem maradhatott ki a Crokinole sem, ahol a gyorsaság és ügyesség kapott főszerepet. Ez a pörgetős ügyességi játék mindig hozza a formáját: minden egyes találatnál a levegőben lehetett érezni a feszültséget. Ha nem próbáltad még, itt az ideje!

És ha már különleges eseményekről beszélünk: egyik kedves játékosunknak szülinapja volt, amit természetesen nem hagytunk ünneplés nélkül! Torta, jókívánságok, és még egy kis plusz móka – mert mi mással is lehetne szebbé tenni a szülinapot, mint egy jó kis társasjáték-partival? 🎂🥳

Az ilyen estékben az a fantasztikus, hogy nemcsak a játékok miatt jövünk össze, hanem azért, hogy együtt legyünk, nevessünk, és kicsit kikapcsolódjunk a mindennapok nyomása alól. A társasjátékok lehetőséget adnak arra, hogy jobban megismerjük egymást, és olyan oldalakat mutassunk meg magunkból, amiket máskor talán nem. Az emberek közti kapcsolatok sokkal mélyebbek, ha közben együtt játszunk, és nem kell mindig komolynak lenni – itt mindannyian gyerekek lehetünk újra egy kicsit!

Ha lemaradtál a múlt csütörtökről, ne aggódj! Jövő héten ismét itt leszünk, és várunk téged is! Minden csütörtök egy új kaland, tele nevetéssel, izgalommal és persze, rengeteg játékkal. Szóval, hozd a barátaidat, gyere el, és csatlakozz hozzánk!

Gondolkodtál már azon, hogy vajon milyen lehet egy ilyen közösség részévé válni? Csak egy csütörtök esti játékest kell hozzá – és garantálom, hogy soha többé nem akarod kihagyni! 😉

Înapoi la blog

Scrie un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.