Arnival beszélgettünk a társasjátékokról és játékestekről

Arnival beszélgettünk a társasjátékokról és játékestekről

Nagy örömmel mutatjuk be nektek Arnit, a TestPlay közösség egyik oszlopos tagját, akinek lelkesedése és humorérzéke minden játékestünket feldobja. Arni az a játékos, aki nem riad vissza a kihívásoktól. Az interjúban Arni megosztja velünk, hogyan került kapcsolatba a társasjátékokkal, melyek a kedvenc játékai, és milyen emlékezetes pillanatokat élt át a TestPlay csapatával. Ismerjétek meg Arni történetét, és fedezzétek fel, miért annyira különleges a társasjátékok iránti szenvedélye!

Gergő: Mesélj nekünk egy kicsit magadról, és arról, hogy hogyan csöppentél a társasjátékok világába?
ArniA nevem Kiss Arnold, lassan 10 éve biológusként dolgozom, imádok a természetben lenni és a társasjátékok jóformán végig kísértek életem során kisebb nagyobb szünetekkel. Egyetem alatt gyakran került megrendezésre társasjátékest a szakosztályunk által.


Gergő: Mi a kedvenc társasjátékod, és miért pont ez a kedvenced?
Arni: Nem tudnék kinevezni egyetlen társast kedvencnek, van több amit szeretek és gyakran játszom, mint pl Bang!, Wingspan, mert szeretem a stratégia játékokat é azokat, amik kognitív kompetenciát igényelnek, néha pedig egy Alias esik jól, ahol mind nagyokat nevetünk.


Gergő: Mi az, amit a legjobban szeretsz a TestPlay társasjáték-estjein?
Arni: A TestPlay társasjáték-estjeiben a jó társaságot és a felhőtlen szórakozást szeretem, illetve a játékokon belüli diverzitást. 


Gergő: Van valamilyen emlékezetes pillanatod vagy kedvenc élményed a társasjáték-estjeinkről, amit megosztanál velünk?
Arni: Számomra nagy élmény volt a Társasjátékok Éjszakája nevű esemény, ahol nagyon sokan nagyon sokáig játszottunk.


Gergő: Szerinted hogyan járulnak hozzá a társasjátékok a közösségépítéshez és a közösségi kapcsolatok kialakításához?
Arni: A társasjáték remek módja annak, hogy összehozzuk az embereket és erősítsük a közösségi kapcsolatot. A játékok lehetővé teszik az emberek számára, hogy kapcsolódjanak egymáshoz, szórakozzanak, kooperáljanak vagy épp rivalizáljanak.


Gergő: Van valamilyen közelgő társasjáték, ami különösen izgatottá tesz téged?
Arni:  Annyira nem vagyok up-to-date a társasjátékokkal, ezt a TestPlay szakembereinek bízom 😁 viszont hallottam a wingspan egy új kiegészítőjéről amit szívesen kipróbálnék.


Gergő: Mit tanácsolnál azoknak, akik újak a társasjátékok világában, és gondolkodnak, hogy részt vegyenek az egyik társasjáték estünkön?
ArniNe félj kipróbálni valami újat! A társasjátékok nagyszerű módja annak, hogy egy jót szorakozz és új embereket ismerj meg + a TestPlayben számos különböző típusú társasjátékot meg lehet találni, így biztos lesz olyan amit élvezni fogsz! A házigazdák pedig végtelen türelemmel magyarázzák a játékszabályokat 😁

Înapoi la blog

Scrie un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.